Familierecht is mijn specialiteit, daarom ben ik lid van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.

vFAS-erkend-specialist

Advocaat

Als advocaat luister ik zorgvuldig naar jouw verhaal en ga ik dieper in op jouw belangen voordat ik de mogelijkheden in jouw zaak onderzoek en advies geef. Jij behoudt te allen tijde de regie. Gedurende het proces bied ik begeleiding met een globale planning om jou te ontzorgen en duidelijkheid te scheppen met verschillende scenario’s die passen bij jouw zaak. Jij maakt zelf de beslissing.

Mijn aanpak is praktisch en persoonlijk. Waar mogelijk, probeer ik bruggen te slaan door in gesprek te gaan met de wederpartij om geschillen te verkleinen. Ik ben gedreven, detailgericht en respecteer jouw grenzen. Mijn doel is altijd een praktische oplossing te vinden, in plaats van een vechtscheiding te creëren die vaak leidt tot onzekerheid en negatieve energie. Daarnaast heb je pas écht ruimte voor je persoonlijke proces als er afspraken zijn gemaakt.

Als jouw advocaat zal ik je ten alle tijden ondersteunen en jouw belangen serieus nemen. Dat komt doordat ik altijd kijk naar wie jij bent als mens en wat jij belangrijk vindt. Jouw vertrouwen is hierbij essentieel. Mijn aanpak is confronterend wanneer nodig, altijd met het oog op de belangen van jou. Als je kinderen hebt, hou ik de belangen van je kinderen uiteraard ook in ogenschouw.

Mijn procesvoering is helder en communicatief. Ik hou rekening met jouw lange termijn doelen. Daarnaast ben ik direct, maar geef ik wel voldoende ruimte voor emotie. Mijn werkwijze is gericht op efficiëntie, aanpakken en handelen. Door mijn ruime ervaring en expertise in enkel het familierecht, ben ik in staat jouw belangen optimaal te behartigen.

Mediator

Als onpartijdige advocaat-mediator begeleid ik echtscheidingen en andere familiezaken, waarbij jullie als ex-partners zelf de beslissingen in handen hebben. Door mijn ruime ervaring ben ik goed in staat jullie te informeren, waarna jullie een weloverwogen beslissing kunnen maken. Samen kijken we naar duurzame afspraken, waardoor discussies in de toekomst worden beperkt of zelfs voorkomen. Dat is fijn voor jullie maar vooral voor eventuele kinderen. Doordat ik ook advocaat ben, kan ik jullie het hele proces bijstaan en een eventueel verzoekschrift voor jullie indienen bij de rechtbank.

In Nederland mag iedereen zich mediator noemen. Dit is geen beschermde titel. Dat betekent dat er veel goedkope mediators te vinden zijn op internet. Niet elke mediator beschikt over de expertise die in jullie zaak nodig is. Hoewel een mediator die ook advocaat is vaak duurder is, vind ik het de investering waard. Als advocaat-mediator, lever ik maatwerk in jullie dossier. Elke zaak is uniek. De waterdichte afspraken zorgen voor minder discussies in de toekomst. Uiteraard ben ik in staat jullie op een begrijpelijke manier uit te leggen welke tekst er op papier staat.

Bijkomend voordeel van mediation is dat een gestructureerd mediationproces doorgaans sneller en goedkoper is dan een traditionele echtscheiding met elk een eigen advocaat.