Hieronder vind je enkele beoordelingen van cliënten die ik in het verleden heb bijgestaan.

Oprecht, pittig, pro actief en kordaat

Betrokken, altijd bereikbaar, eigen inbreng en initiatief. Danique laat niets aan het toeval over: een topper!

Mevr. Linders is een top advocate

Mevr Linders heeft mij bij mijn scheiding perfect bijgestaan. Het was helaas een vechtscheiding. Mevr Linders is ten alle tijde zeer professioneel en fatsoenlijk gebleven ondanks de valse beschuldigingen door de tegenpartij. Door haar deskundigheid is schade voor mij beperkt gebleven.

Professioneel, meedenken en vertrouwd

Je voelt je welkom en gehoord als je in de meest vervelende situatie terecht komt. Ze is direct, duidelijk en geeft een eerlijk antwoord op je vragen. Handelt zaken goed en snel af en geeft je het gevoel dat ze achter je staat!

Prettig, vakkundig en betrokken

Helaas noodzakelijk, maar door deskundig, standvastig, prettig overleg cq onderhandelen en soms met de nodige humor uiteindelijk tot een zeer bevredigende afhandeling gekomen.

Goed ingeleefd in de kwestie en vanaf het eerste moment gericht op de voordeligste oplossing

Prettig en persoonlijk contact. Snel ingeleefd in het probleem en samen zoekende naar de beste oplossing die door juiste inschattingen en tactisch contact met de tegenpartij ook is bereikt.

Zeer betrouwbaar en professioneel!

Ondanks dat je niet voor niets een advocaat nodig hebt, vaak in verdrietige omstandigheden, heb ik deze periode en de begeleiding die ik van Danique heb gehad als zeer prettig ervaren. Ze is een ontzettend lief mens, zeer betrokken in haar werk en liefdevol!

Kon alles overlaten aan Danique.

Danique heeft me super goed geholpen. Stelde me gerust als ik me zorgen maakte, gaf goed advies en heeft uiteindelijk gezorgd voor een hele goed oplossing. Ben heel blij dat alles zo goed is afgerond.

Communiceert informeel, kent de materie, komt met oplossingen die ik van andere kantoren niet hoor.

Geeft naast advies ook de achtergrondinformatie. Zij zoekt mee naar oplossingen en is duidelijk over de juridische regels.